Gymnasvegen 14 i Gol bygges på en flat tomt mellom Sentrumsvegen og Gymnasvegen. Byggestart er planlagt våren 2020 med ferdigstillelse mot slutten av 2021.

Om Gymnasvegen 14

Det oppføres et nytt leilighetsbygg med tilsammen 19 leiligheter over 5 etasjer. Det er planlagt byggestart i 2020 og planlagt ferdigstillelse mot slutten av 2021. Utbygger er Sentrumsgården Gol AS, og hovedentreprenør blir Veidekke AS.

Leilighetene er av type selveier, med eget sameie. Alle leiligheter leveres med god standard på overflater og innredninger, og det blir mulighet for individuell tilpasning etter eget ønske. Det blir gode balkonger og rolige uteområder, det blir parkeringsanlegg og boder i kjelleren, med heis opp til leilighetene. Utomhus blir det grøntarealer, sykkelparkering og biloppstillingsplasser.

Fordeler med å bo i Gymnasvegen 14

Alle leiligheter får en god planløsning og godt med lysinnslipp fra store vindusflater.

Her kan du bo komfortabelt, trygt, sentrumsnært og samtidig tilbaketrukket midt i Gol sentrum. En nyoppført bolig gir deg tryggheten om at alt er i orden, og du har få bekymringer om nødvendig vedlikehold og ekstra kostnader. En leilighet gir deg en enkel boform, og en selveierleilighet gir deg trygghet og fullt eierskap uten bekymring for naboer sin økonomisk situasjon. Byggets plassering gir deg gangavstand til hele Gol sentrum.

I Gymnasvegen 14 får du det beste alternativet for en sentral og enkel boform i Gol sentrum. Kontakt meglerne for mer informasjon om prosjektet og din drømmeleilighet.

Om utbyggerne

Sentrumsgården Gol AS består av 3 lokale karer som startet opp i 2011 og kjøpte «gamle Haugenhuset» i Gymnasvegen 14 med tanke på fremtidig utvikling i Gol. Året etter kjøpte vi « Nistedhuset» i Sentrumsvegen 73, og senere Pers Appartement. Der drev vi med utleie av leiligheter til feriegjester og fastboende. Etter hvert seksjonerte vi bygget og solgte alle 42 leilighetene til fastboende. Vi er også i gang med utvikling av hytter i Gol: på Skagahøgdi og i Bualie.

Vi har i lengre tid arbeidet med planer om leilighetsbygg, og nå ønsker vi å realisere disse planene på tomten i Gymnasvegen 14. Vi har stor tro på dette prosjektet som ligger sentralt, men tilbaketrukket i sentrum.

Vi håper dere vil sette av litt tid til å se gjennom prosjektet vårt!

Åsmund, Torleif og Halvard

Meld din interesse

Registrer deg og få løpende informasjon om prosjektet